Over een week vertrekt burgemeester Han ter Heegde als burgemeester van Heerhugowaard. Hij zet zijn loopbaan voort als burgemeester van de gemeente Gooise Meren en heeft een videoboodschap opgenomen om alle Heerhugowaarders bedanken. Hij doet dat eigen wijze vanaf de sportvelden van Mixed Hockey Club Heerhugowaard, waarvoor hij lang met plezier heeft gespeeld.

Hij bedankt de inwoners, het bedrijfsleven, de vrijwilligers, ambtenaren, raadsleden, collegeleden, want: “We hebben de afgelopen jaren samen hele mooie dingen mogen realiseren in Heerhugowaard. Hij sluit de videoboodschap af met de woorden “Het gaat goed in Heerhugowaard.”

Pin It
Bekeken: 3511x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/