Sinds middernacht is Han ter Heegde officieel geen burgemeester meer van Heerhugowaard. De burgemeester nam dinsdagavond tijdens een extra raadsvergadering dan toch echt definitief afscheid van de gemeente waarvan hij twaalf jaar burgemeester is geweest. Tijdens de vergadering hing Ter Heegde wethouder Gido Oude Kotte de burgemeestersketting om. Oude Kotteneemt als loco-burgemeester tijdelijk de honneurs waar. 

Ter Heegdes laatste handeling als burgemeester bestond uit het slopen van een tijdelijk muurtje dat het begin van de verbouwing van de raadszaal symboliseerde. Over dat laatste merkte Senioren Heerhugowaard-raadslid Annette Valent op Facebook ludiek op: “We laten onze burgemeester natuurlijk niet zomaar gaan, hij moet er wel wat voor doen om weg te kunnen komen.”

Dit is het laatste interview van Ter Heegde als burgemeester van Heerhugowaard.

Pin It
Bekeken: 3323x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/