Maandag 23 januari organiseert de gemeente Langedijk in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. De gemeente nodigt inwoners uit Noord-Scharwoude uit om de bijeenkomst te bezoeken in De Anbouw aan de Dorpsstraat 610 in Noord-Scharwoude.

Het Duurzaam Bouwloket heeft in Noord-Scharwoude de meest voorkomende woningtypen doorgelicht waar vervolgens maatwerkadviezen voor zijn opgesteld. Een maatwerkadvies geeft in stappen aan hoe het comfort, de kwaliteit en de energieprestatie van een woning kunnen worden verbeterd en wat de besparing op de energiekosten is.

De inloop voor het programma is vanaf 19.00 uur, en de bijeenkomst zelf begint om 19.30 uur. Om 19.40 uur is er een algemene presentatie over de resultaten van de maatwerkadviezen door een adviseur van het Duurzaam Bouwloket. Om 20.15 uur zijn er workshops over duurzaamheidsmaatregelen. De bijeenkomst eindigt om 21.00 uur.

De gemeente vindt het belangrijk om inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning en het besparen van energie. Door de samenwerking die de gemeente met het Duurzaam Bouwloket is aangegaan krijgen bewoners de kans om gratis informatie en advies in te winnen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen en energie opwekken.

Wie aanwezig wil zijn kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en woonadres. Meer informatie is te vinden op www.duurzaambouwloket.nl.

Pin It
Bekeken: 3495x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/