Sinds de vorst zijn intrede heeft gedaan, krijgt de gemeente Langedijk verschillende meldingen binnen over rolemmers die niet volledig zijn geleegd. Dit komt doordat het afval in de rolemmers is vast gevroren. De gemeente wil daarom de volgende tips meegeven om te voorkomen dat het afval vastvriest:

  • Plaats de rolemmer op een beschutte plaats.
  • Zet de rolemmer niet de nacht voor leging al buiten.
  • Haal het bevroren afval in de rolemmer zelf los door een schep aan de zijkanten te steken.
  • Gooi geen losse, natte bladeren en andere natte materialen in de rolemmer zolang het vriest.
  • Leg op de bodem en aan de zijkanten van de rolemmer een krant om deze beter te isoleren.
  • Gezien de aanhoudende vorst komt de vuilniswagen niet terug voor rolemmers waarin het afval vast gevroren zit. Dit is namelijk later op de dag ook nog het geval. Het is daarom aan te raden bovenstaande tips op te volgen, zodat de rolemmer volledig wordt geleegd.
Pin It
Bekeken: 3751x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/