In de zaak tegen Heerhugowaarder Edwin R. zijn drie nieuwe getuigen gehoord. R. reed in augustus 2015 tijdens een verkeerscontrole in op een agent. De agent had hem een stopteken gegeven, maar R. zette in plaats van te stoppen een inhaalmanoeuvre  in waarbij hij op de weghelft terechtkwam waar de agent stond. De agent moest opzij springen om niet te worden aangereden en hield er een spierscheuring in de schouder aan over. Een motoragent ging achter de vluchtende R. aan en wist hem aan te houden. Daarbij bleek tevens dat R. geen rijbewijs had. 

Er was aangifte tegen R. gedaan wegens poging tot doodslag. De zaak was echter opgeschort voor aanvullend onderzoek. Nu de andere betrokken politieagenten zijn verhoord, zijn er geen nieuwe feiten boven water gekomen. De eis tegen R. Blijft dus staan: een jaar cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk.

Pin It
Bekeken: 2917x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/