Het Behouden Huis in Oudkarspel doet mee aan de actie Help Nederland vooruit, en ligt in die race momenteel aan kop. Als het Behouden Huis wint, ontvangt de stichting Het Behouden Huis/Hart van Oudkarspel een bedrag van 5000 euro.  

De actie Help Nederland Vooruit is gestart om verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor de maatschappij een steuntje in de rug te geven. Daarvoor is Nederland opgedeeld in 52 regio’s en per regio zijn er vijf organisaties geselecteerd. Hoe meer stemmen, hoe hoger de uiteindelijke donatie die de organisatie ontvangt. Deze donatie kan oplopen tot 5000 euro als een organisatie de meeste stemmen in zijn regio behaalt. Het Behouden Huis (Stichting Hart van Oudkarspel) is in de regio Alkmaar een van de vijf geselecteerden.

Stemmen kan tot en met 30 januari via www.behoudenhuisoudkarspel.nl > Nieuws > Actueel nieuws. Op 18 februari wordt de uitslag bekendgemaakt.

Pin It
Bekeken: 3663x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/