Route 65 van Cool in Heerhugowaard is weer razend populair. De eerste activiteiten zijn wachtrijen voor, maar vanaf maandag 6 februari kan men nog terecht. Die maandag draait om 10:00 uur de film Reds en op dinsdag is er een theaterspektakel rond de wel bekende Doctor Zhivago om 15:00 uur.

Reds toont het waargebeurde verhaal van John Reed (Warren Beatty), een Amerikaanse communist, journalist en activist, wiens liefdesrelatie met schrijfster/feministe Louise Bryant (Diane Keaton), zich ontwikkelt tegen de explosieve achtergrond van de Russische Revolutie.

De liefdesroman 'Doctor Zhivago' van Boris Pasternak inspireerde Hans Visser en Irena Filippova tot een muzikaal theaterspektakel waarin de roerige Russische jaren centraal staan. Begeleid door historische foto’s en filmfragmenten, wordt het leven van Pasternaks alter ego verbeeld.

Meer informatie over deze en andere Route 65 activiteiten zijn te vinden op coolheerhugowaard.nl.

Pin It
Bekeken: 3037x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/