Het onderzoek naar de toekomst van de gemeente Langedijk loopt goed op schema, aldus het gemeentebestuur. Tijdens de raadsvergadering van 24 januari werden alle onderwerpen die de leden belangrijk vinden, zoals voorzieningen en ruimtelijke kwaliteit, puntsgewijs besproken. Bureau Berenschot neemt all deze punten mee in haar onderzoek naar de ambities, opgaven en uitdagingen waar Langedijk voor staat. Er volgt nog een enquête om de inwoners te bevragen. Hiervoor komt nog een schriftelijke uitnodiging.

Het onderzoek naar de ambities, opgaven en uitdagingen van Langedijk staat centraal. De gemeente moet weten waar zij naar streeft, wat op haar afkomt en of het hiervoor voldoende kracht heeft. Daarnaast worden de financiën en de organisatie zelf doorgelicht. Hiermee komt inzicht in de bestuurskracht en de mogelijkheden. Uiteindelijk kan een goede overweging gemaakt over zelfstandigheid, samenwerking of gemeentefusie.

Bureau Berenschot voert het onderzoek uit in opdracht van het college van burgemeester en wethouders, dat op zijn beurt door de gemeenteraad werd verzocht het onderzoek te doen. 

Pin It
Bekeken: 2593x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/