De basisscholen Paus Johannes en de Phoenix in Sint Pancras zijn toe aan nieuwe huisvesting en hebben behoefte om hun ruimten efficiënter te gebruiken en eventueel te delen. Het college van Langedijk wil daarom op de plek van de Paus Johannesschool een Integraal Kind Centrum laten bouwen, met ook onderdak voor de Kinderopvang Langedijk. De Phoenix wordt dan gesloopt voor herontwikkeling, bijvoorbeeld woningbouw.

Wethouder Jan Piet Beers: “Samen met de buurtbewoners en andere betrokken partijen willen we een schetsontwerp maken voor het totale gebied. We willen hen na de zomer van 2017 een uitnodiging sturen om mee te denken over de invulling.”

Voor die tijd zal de gemeente eerst alle ruimtelijke kaders in beeld brengen. Na de zomer kan dan het participatietraject starten, dat uiteindelijk leidt tot een concreet plan voor de bebouwing en de (her)inrichting van het openbaar gebied. (foto: Google)

Pin It
Bekeken: 3333x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/