Speciaal voor Valentijnsdag laat een IVN-gids op zondag 12 februari zien dat er ook in dit koude en stille jaargetijde genoeg te beleven valt in de duinen. In de winter laten bomen prachtig hun silhouet zien, er is een bescheiden kleurenpracht en er zijn mooie verborgen geheimen en prachtige plekjes te ontdekken.

Het start- en eindpunt is de Schaapskooi van Bergen, waar nu de schapen op stal staan. De wandeling duurt van 10.15 uur tot ongeveer 12:00 uur. In de bezoekersruimte van het IVN is koffie en warme chocolademelk verkrijgbaar. Er geldt een bijdrage van 2,50 per persoon. Kinderen en leden van IVN/KNNV mogen gratis mee. 

Let op: de parkeerplaats aan de Uilenvangerweg wordt gereconstrueerd en kan niet worden gebruikt. Kom dus op lekker de fiets. Een duinkaart is verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat (kaart-automaat bij de parkeerplaats). 

Meer informatie op schaapskooi-bergen.nl. (foto: Jos Bos)

 

Pin It
Bekeken: 3725x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/