Lucas De Man reisde door Europa en interviewde meer dan twintig creators die strijden voor verandering. In VPRO Tegenlicht liet de Vlaamse theatermaker al zien hoe zij proberen op eigen wijze de maatschappij waarin ze leven vorm te geven. Op donderdag 9 februari komt Lucas naar Cool in Heerhugowaard om zijn publiek op luchtige wijze mee te nemen langs de belangrijkste inzichten en strijdpunten van een nieuwe generatie Europeanen.

Deze voorstelling is geproduceerd door Het Zuidelijk Toneel en Stichting Nieuwe Helden en is onderdeel van de serie Nieuwe Lente.

Aanvang is om 20:15 uur. Kaarten à € 13,50 zijn te koop via coolheerhugowaard.nl of aan de servicedesk tijdens openingstijden.

Pin It
Bekeken: 2993x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/