Vanaf maandag 13 februari zijn de Wmo-consulenten, Jeugdconsulenten en Jeugd- & Gezinscoaches van gemeente Langedijk te vinden in De Binding aan de Bosgroet 2 te Zuid-Scharwoude.

Het Wmo-loket en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) verhuizen vanuit het gemeentehuis naar De Binding. Inwoners van Langedijk houden gewoon hun eigen consulent of coach. De medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.30 en 12.30 uur via het algemene nummer van de gemeente: 0226-334433. Ook de medewerkers van het CJG zijn voortaan via dit nummer bereikbaar.

Het bij elkaar plaatsen van diverse diensten komt voort uit de visies op het Sociaal Domein, Klantdienstverlening en Accommodatiebeleid van de gemeente en het vrijkomen van ruimte in De Binding. In het pand komen ook partners zoals de GGD en MEE & de Wering. Op termijn verhuizen ook de andere gemeentelijke publieksbalies en het bestuur naar De Binding voor een sterkere onderlinge samenwerking en een optimaal gebruik van het pand.

Als het aan de gemeente ligt, wordt De Binding nóg meer dan nu een ontmoetingsplaats, met onderwijs, cultuur en ondersteuning. Een plek van waaruit de gemeente werkt aan een samenleving die gericht is op ontwikkeling, ‘eigen kracht’ en eventuele ondersteuning.

Pin It
Bekeken: 3608x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/