De politie hield zondag rond 01:30 uur een 19-jarige jongen uit Heerhugowaard aan in Sint Maarten, omdat hij zonder rijbewijs en met teveel alcohol op zijn scooter werd betrapt. Dit nadat hij zich eerder in Schagen al had misdragen en een rijverbod van acht uur had gekregen.

Een beveiliger bij een café op de Markt in Schagen had de Heerhugowaarder rond 23:00 uur de toegang geweigerd, omdat hij zijn scooter vlak voor de ingang neerzette, daarna tegen de kerk zijn behoefte deed en half dronken naar binnen wilde. Tegen de opgeroepen politie verklaarde de jongen weinig gedronken te hebben, maar hij blies een F. De agenten hadden hem niet zien rijden, dus konden alleen een rijverbod van acht uur opleggen.

Rond 01:30 uur zagen de agenten dezelfde jongen door Sint Maarten rijden. Hierop is hij aangehouden voor rijden onder invloed en rijden tijdens een rijverbod. Ook bleek hij geen rijbewijs te hebben. Op het bureau blies de Heerhugowaarder 335 ug/l.

Pin It
Bekeken: 4108x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/