Zaterdag 11 februari organiseert Hogeschool Inholland Alkmaar een Open Dag. Tussen 10:00 en 14:00 uur kun je uitvinden welke hbo-opleiding het beste bij je past. Er zijn presentaties, een competentiespel, opstellingen in de labs en het project van First Lego League. Je kunt vragen stellen bij DUO en een kijkje nemen bij studentenvereniging Omnivas.

Jacky van Raaphorst en Matthis van Rossen van de Pabo vloggen al een tijdje en pakken de Open Dag mee. Wie weet kom je in beeld of wordt je zelfs geïnterviewd. Kijk op inholland.nl/studiekeuze/vloggers om de vlogs van deze en andere studenten te bekijken.

De ontvangst is op het Studiekeuzepark. Hier kun je een competentiespel doen en krijg je alvast een kijkje op de omgeving waarin vanaf september gewerkt en gestudeerd wordt. Het gebouw wordt gerenoveerd krijgt veel groen, hout en mooie open ruimten. In het Roboticalab krijg je uitleg over de industriële robots en opstellingen. In de ruimte ernaast is nog veel meer te zien. 

Inholland Alkmaar biedt 14 voltijd- en 4 deeltijdopleidingen. Weet je het al? In de C-hal helpen medewerkers met online inschrijven met je DigiD via Studielink. Je kunt ook een afspraak maken met de studiekeuzeadviseur voor een uitgebreid gesprek en een test.

Aanmelden voor de Open Dag kan via inholland.nl/opendag.

Pin It
Bekeken: 3550x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/