Wim van Muiswinkel is bijna 87 jaar en nog steeds actief met zijn trainingsgroep van HSC De Draai. Al veertig seizoenen schaatst hij bij De Meent en daarom is hij daar woensdag in het zonnetje gezet. De Heerhugowaarde schaatsclub en De Meent verrasten hem. Met een grote glimlach op zijn gezicht reed hij vervolgens een ererondje op de ijsbaan.

De in 1930 geboren Wim van Muiswinkel heeft alle stadia van De Meent meegemaakt. Zo is hij schaatser vanaf seizoen 1976/1977, was onder andere jeugdschaatsbegeleider van 1990 tot 1997 en secretaris baancommissie Alkmaar. Wim is sinds 1987 lid van de HSC De Draai en was hier 13 jaar trainer. Ook is hij lid geweest van de werkgroep natuurijscommissie van de KNSB, die zich richt op knelpunten op natuurijs zoals bruggen.

Wim schaatst in de winter nog altijd 1 of 2 keer per week op De Meent.

Pin It
Bekeken: 2817x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/