In goed overleg met de fractievoorzitters van de gemeente Heerhugowaard heeft commissaris van de Koning in Noord-Holland Johan Remkes, besloten Bert Blase te benoemen tot waarnemend burgemeester van Heerhugowaard. Het is beleid een waarnemend burgemeester te benoemen in gemeenten waar het op voorhand vaststaat dat de periode waarin er geen burgemeester is, langer dan 3 maanden gaat duren.

Door de benoeming van Han ter Heegde per 18 januari als burgemeester van de gemeente Gooise Meren ontstond tot verrassinging van velen een burgemeestersvacature. 

Blase was van de afgelopen drie jaar waarnemend burgemeester van Vlaardingen en de vijf jaar daarvoor burgemeester van Alblasserdam. Van 2012 tot 2014 was hij ook waarnemend burgemeester van Hardinxveld-Giessendam. Bert Blase is 57 jaar, lid van de PvdA en zal per 20 februari in functie treden.

Pin It
Bekeken: 3989x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/