In de voorjaarsvakantie organiseert Heerhugowaard Sport NV een Balspelen Instuif in Sporthal Waardergolf. Op dinsdag 21 februari zijn er, zoals de naam vast al doet vermoeden, allerlei balsporten te beoefenen. Van 13:00 en 14:00 uur zijn alle kleintjes van 1 tot en met 5 jaar welkom en van 14:00 tot 16:00 uur kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Kids kunnen zich onder andere uitleven met trefbal, knotsbal en blind volleybal.

Tijdens deze vakantie ligt er een gave stormbaan in het zwembad van de Waardergolf. Er zijn daarom combi-tickets te koop voor de Balspelen Instuif en vrijzwemmen tussen 10.00 tot 15.00 uur. De instuif kost € 2,50 per persoon, een combiticket € 5,00.

Pin It
Bekeken: 3088x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/