Een van Nederlands oudste cabaretiers trekt het land weer door met een nieuwe theatershow, en wel met een zeer actueel thema: de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Voor het eerst sinds Balkenende 3 zal het kabinet (waarschijnlijk) de rit gaan uitzitten. Alle reden voor de vijfde verkiezingsconference van Freek de Jonge.

In 'De Peiling' probeert de cabaretmeester de staat van het land te duiden en de stemming te peilen. De statistieken tonen aan: de peiling zorgt voor de juiste stemming bij de verkiezing en de stemming bij de verkiezing voor de onjuiste peiling!

Freek de Jonge staat op vrijdag 17 februari bij Cool in Heerhugowaard op de bühne. De conference begint om 20:15 uur. Kaarten kosten € 26,75 of € 31,25 en zijn verkrijgbaar via coolheerhugowaard.nl en de balie tijdens openingstijden.

Pin It
Bekeken: 3000x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/