De Provincie voert van 27 februari tot en met juli groot onderhoud uit aan de Ring Alkmaar Noord-Oost. Het gaat om het deel van de N242 tot en met de N245, inclusief de N508. Het asfalt van de wegen en fietspaden zal worden vervangen. De werkzaamheden kunnen voor ernstige hinder zorgen in de avonden, nachten en weekenden. 

Er wordt gefaseerd gewerkt. De werkzaamheden en afsluitingen zijn in de avonden, nachten en weekenden gepland, om hinder zoveel mogelijk te beperken. Het doordeweekse verkeer ondervindt overdag dus geen afsluitingen. Het busverkeer krijgt tijdens de weekendafsluitingen wél doorgang. Er vinden er naar verwachting zeven plaats, de eerste vallen tussen 4 en 18 maart. De omgeving en weggebruikers worden voor aanvang geïnformeerd over de werkzaamheden en omleidingen. Blijf op de hoogte via noord-holland.nl/RingAlkmaar. Werkzaamheden kunnen eventueel uitlopen vanwege slecht weer.

De N242 wordt bij AZ-wedstrijden van 2,5 uur voor, tot 2 uur na de wedstrijd, opengesteld voor voetbalfans.

Pin It
Bekeken: 3289x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/