Op woensdag 22 februari is Café De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude weer open om popfanaten en quizliefhebbers te verwelkomen. Tijdens deze avond word je popkennis getest in negen gevarieerde ronden over ruim 50 jaar popmuziek. Heeft Radar Love van The Golden Earring in Nederland op één gestaan? Hoeveel albums heeft Adele uitgebracht? En is “De Meeste Dromen Zijn Bedrog” een oorspronkelijk Nederlands lied?

Teams van maximaal vier personen spelen acht ronden, waarin fragmenten herkend moeten worden en een bijbehorende extra vraag moet worden beantwoord. De negende ronde is een zogenaamde tafelronde. Dit is de afsluiting van een opdracht, waar de teams de hele avond aan hebben kunnen werken.

De popquiz begint rond 20.30 uur. Teams kunnen zich melden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of kom gewoon gezellig langs. Deelname kost € 2,50 per persoon. Je kunt natuurlijk ook langskomen als je alleen wilt kijken en luisteren.

Pin It
Bekeken: 3326x
https://ee.itk.ac.id/data/