Op 5 maart speelt het Zoldertheater in Sint Pancras voor de laatste keer de kindervoorstelling 'Boevenstreken'. De vrolijke en ook spannende opvoering van Geert van Diepen en Lia Rood is gebaseerd op het bekroonde prentenboek 'Agent en Boef' van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer, en is speciaal ontwikkeld in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard in het kader van leesstimulering.

Boef is blij. Hij is weer ontsnapt uit de gevangenis van Agent.
‘Kom terug, Boef!’ roept Agent. ‘Ik heb geen zin in jouw boevenstreken.’
‘Pak me dan, Agent,’ roept Boef, ‘als je kan!’

Boevenstreken gaat over de bijzondere band tussen een agent en een boef, over vastzitten en ontsnappen, over stoute boevenstreken maar ook over samen plezier maken. Met toneel, poppenspel, muziek en liedjes in een aantrekkelijk ‘politiekantoor met gevangenis’ decor. De kinderen leefden in eerdere shows hardop mee met Agent.

De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 4 tot 9 jaar en duurt van 15.00 tot 16.00 uur. Kaartjes zijn contant te koop aan de kassa voor € 6. Meer info op zoldertheater.nl.

Pin It
Bekeken: 3543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/