Dinsdagochtend vond een zwaar verkeersongeval plaats op de Westerweg (N242) tussen de afslag Schoutenbosweg en de T-splitsing met de Provincialeweg (N504/N242). Een bestuurder van een prijzige witte Audi naderde de T-splitsing vanuit het zuiden en schampte toen hard de aanhanger - met daarop een asfalteerwagen en een wals - van een tegemoetkomende vrachtwagen.

De bestuurder bleef ongedeerd. Zijn auto raakte echter zwaar beschadigd aan de linker voorzijde en de flank. Alle airbags voor en aan de bestuurderszijde waren geactiveerd. Opmerkelijk is dat de flank opengereten was en het bodywork omgevouwen tegen de voordeur aan zat. De aanhanger raakte licht beschadigd en toonde links twee lekke voorbanden. 

De auto en de aanhanger zijn weggesleept. Het verkeersongeval en de hulpverlening zorgden enige tijd voor verkeershinder. De reden voor het ongeval is voor alsnog onbekend. 

Pin It
Bekeken: 3049x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/