Het team van het Repair Café zit op woensdag 8 maart weer klaar voor iedereen die spullen heeft die kleine reparaties behoeven. Van 13:30 tot 16:00 zijn ze beschikbaar in de Sociale Winkel in Winkelcentrum BroekerVeiling.

Het Repair Café is er voor jong, oud, arm of rijk. Met nadruk ook voor mensen die de vrijwilligers willen helpen. Iedereen is welkom met spullen die aan een kleine reparatie toe zijn, of zijn of haar reparatiekennis wil opschroeven. Alles met een stekker is welkom, weggooien is zonde.

Ervaren reparateurs nodigen je uit mee te doen aan de reparatie, zodat je een soortgelijk klusje daarna zelf kunt doen. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is een tweede doel van het landelijke initiatief Repair Café.

Elke tweede en vierde woensdag is er Repair Café in Langedijk. Eerst op 8 maart van 13:30 tot 16:00 uur in de Sociale winkel en op 22 maart in het Behouden Huis te Oudkarspel van 14:00 tot 16:00. Daar is iemand beschikbaar voor eenvoudige kledingreparaties.

Pin It
Bekeken: 3327x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/