In 2015 besloot het succesvolle cabaret- en muziekduo Acda & De Munnik na 20 jaar uit elkaar te gaan. Paul de Munnik keerde terug naar zijn muzikale wortels en bracht, samen met zanger en gitarist Wouter Planteijdt, in het voorjaar van 2016 zijn Nederlandstalige soloalbum 'Nieuw' uit. Met 15 nieuwe nummers op zak toert De Munnik dit seizoen helemaal alleen langs de theaters en komt op woensdag 8 maart langs Cool in Heerhugowaard. Zonder vangnet dus. Alleen een piano, een gitaar, liedjes en een stem.

Met Nieuw neemt Paul het publiek mee naar waar het ooit begon. Naar de polder waar hij geboren is en waar hij zijn eerste indrukken en inspiratie op deed die hem uiteindelijk tot één van 's lands beste theaterzangers maakten. Te horen zijn persoonlijke verhalen, vrolijke anekdotes en uiteraard songs, voornamelijk van Nieuw.

De voorstelling begint om 20:15 uur. Kaartjes kosten € 28,75 of € 24,25 en zijn te koop via coolheerhugowaard.nl.

Pin It
Bekeken: 2744x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/