Op zondag 12 maart presenteert Muziekkring Heerhugowaard Dominic Seldis. Met zijn technische souplesse en natuurlijke muzikaliteit laat deze virtuoze eerste solocontrabassist bij het Koninklijk Concertgebouworkest, het publiek ervaren hoe gevoelig en wendbaar de contrabas kan klinken en hoe boeiend het voor het voetlicht gebracht kan worden. Seldis combineert prachtige muziek met humoristische verhalen over zijn strijkinstrument. Begeleid door pianist James Pearson spat de liefde voor de contrabas vanaf.

Het concert begint om 11:00 uur en vindt plaats in Cool te Heerhugowaard. De kaartverkoop voor verloopt via Muziekkring Heerhugowaard. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de dag zelf zijn kaarten alleen verkrijgbaar aan de zaal.

Pin It
Bekeken: 3103x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/