Op zaterdag 11 en zondag 12 maart organiseert SiU Heerhugowaard een groot turnweekend in sporthal de Waardergolf. Op 11 maart wordt de Finale Noord Dames D1 en D2 gehouden voor acht verschillende niveaus. Op 12 maart vult de zaal zich met SiU-leden voor de tweejaarlijkse onderlinge wedstrijden. Die dag begint met een leuke demonstratie van Ouder & Kind gym en Kleutergym.

Zaterdag zullen bij de Finale Noord vanuit het district Mid-West 250 gymnasten deelnemen, waaronder een grote delegatie van SiU zelf. Maar liefst 15 turnsters kwalificeerden zich. De eerste wedstrijd start om 9.00 uur en de entree bedraagt € 2,50 per persoon.

Zondag strijden turn(st)ers, acro-gymnasten en trampolinespringers tijdens de onderlinge wedstrijd van SiU om felbegeerde plaatsen op de podia. De dag start om 9.30 uur met een demonstratie van Ouder & Kind gym en kleutergym. De entree bedraagt € 2,50, kinderen onder de 13 jaar krijgen gratis toegang. Voor meer, kijk op siu-heerhugowaard.nl.

SiU is een gymnastiek vereniging van ruim 750 leden. Elke week bieden wij bijna 100 lesuren aan in verschillende disciplines zoals ouder en kindergym, kleutergym, recreatief turnen, selectie turnen, Streetdance, acrogym, trampolinespringen, dames en heren conditie, seizoenfit en aerobics.

Pin It
Bekeken: 5013x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/