Mobility ID BV uit Broek op Langedijk gaat vier jaar lang het landelijk taxivervoer van medewerkers van het Ministerie van Defensie verzorgen. De onderneming, gespecialiseerd in online mobiliteitsdiensten, werkt daarmee samen met een deel van de huidige honderd vervoerspartners. De opdracht gaat op 1 april in en omvat jaarlijks circa 15.000 taxiritten. 

De opdracht werd Mobility ID gegund op basis van de prijs/kwaliteit verhouding. De BV is ISO 9001:2015-gecertificeerd en werkt vrijwel uitsluitend met vervoerspartners met TX-Keur of een gelijkwaardig keurmerk.

Eigenaar Ruud Dusseldorp vestigde zich in 1983 als zelfstandig taxi- en touringcar ondernemer en specialiseerde zich in ritten naar Schiphol vanuit het oosten van het land. In 1994 verkocht hij zijn bedrijf aan Connexxion en trad hier in loondienst. Na promotie in 2000 koos hij in 2003 met Dusseldorp Consultancy BV toch weer voor zelfstandig ondernemerschap en ontwikkelde Taxiboeken.nl. In augustus 2015 verhuisde hij wegens groei naar een groter pand in Broek op Langedijk.

Pin It
Bekeken: 3383x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/