Cool organiseert een aantal keer per jaar Route 65. Tussen deze culturele maanden, voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omstreken, worden koffieochtenden georganiseerd om kennis te maken elkaar en de culturele 'route'. Met de Russische maand net achter de rug is de eerstvolgende koffieochtend is op donderdag 16 maart.

In het café van Cool kunnen bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen bezoekers herinneringen ophalen of genieten van prachtige live muziek. De ochtenden duren van 10:30 tot 11:30 uur, zijn kosteloos en aanmelden is niet nodig. Wie niet zelfstandig kan komen of iemand zoekt om mee te gaan, kan contact opnemen met Sanne Smienk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5347662.

Route 65 wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, MET Welzijn Heerhugowaard, de Pieter Raat Stichting en de Hugo Hopper. Er zijn ook koffieochtenden op woensdag 19 april en maandag 22 mei.

Pin It
Bekeken: 2955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/