23 februari werd het faillissement uitgesproken van kaarsenfabriek Parcan aan de Kelvinstraat in Heerhugowaard. De banen van 225 medewerkers staan nu op de tocht. Toch was er sprake van een eventuele doorstart waar eind vorige week al uitsluitsel over zou worden gegeven. Op de website van Parcan is te lezen dat deze nog even op zich laat wachten, eind volgende week zal er vermoedelijk meer duidelijkheid zijn over een eventuele doorstart.

De betrokken partijen hebben meer tijd nodig om gegevens te bestuderen. Hieraan is gehoor gegeven vanwege de omvang van het bedrijf en de branche waarin ze opereren. Door herstructurering en forse investeringen werd 2015 afgesloten met verlies, dit resulteerde in een liquiditeitstekort wat leidde tot faillissement van het bedrijf.

Pin It
Bekeken: 4556x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/