De Ploeg is terug! Al eerder vergreep dit roemruchte gezelschap van cabaretiers en acteurs, waaronder Peter Heerschop en Viggo Waas, zich aan legendarische films als Godfather IV en Ben Hur. In deze try-out van Pilp Fiction razen ze opnieuw door een reeks beroemde filmscènes.

Twee zussen runnen een ouderwetse bioscoop. Een familiegeheim zet iedereen onder druk. Een beeldschone dochter gaat op zoek naar de waarheid. Pilp Fuction zit vol spektakel, humor, liefde en drama zoals je normaal alleen in films ziet en is een voorstelling die je het liefst ziet met een grote bak popcorn op schoot en je geliefde dicht tegen je aan.

Op donderdag 16 en vrijdag 17 maart komt De Ploeg langs bij Cool in Heerhugowaard. Het cabaret begint om 20.15 uur. Kaartjes kosten € 32 of €27,50 en zijn te koop aan de balie of via coolheerhugowaard.nl.

Pin It
Bekeken: 3248x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/