Op zaterdag 17 en zondag 18 maart speelt Enthousiable drie keer haar musical Pippin in Theater De Binding in Noord-Scharwoude. De theatergroep, die altijd in Koel310 te Alkmaar repeteert, maakt er één groot feest van voor oog en oor.

Pippin is de zoon van Karel de Grote en tevens zijn troonopvolger. Hij gaat op zoek naar de zin van het leven en krijgt daarbij hulp van een magische verteller en een aantal acteurs. Hij komt in aanraking met liefde en seks, maar ook politiek en oorlog. Maar daarbij rijst de vraag wanneer je nou echt gelukkig bent. Uiteindelijk komt hij tot de conclusie dat ‘in het moment leven’ de beste kansen biedt. Pas dan kan hij zich overgeven aan zijn liefde voor de mooie Katharina en komt alles op zijn pootjes terecht... of toch niet?

De voorstelling begint op vrijdag om 20:15 uur en op zaterdag om 14:00 uur. De zaterdagavond is uitverkocht. Kaartjes kosten € 20. Kijk voor meer informatie op enthousiable.nl en kijk ook op Facebook.

Pin It
Bekeken: 3400x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/