Vanwege de 8e editie van het landelijke project ‘Theater Na de Dam’, is Artiance op zoek naar mensen die de Tweede Wereldoorlog hebben doorstaan. Zij worden uitgenodigd om hun verhalen te vertellen, waarmee jongeren dan met een regisseur een theatervoorstelling maken voor 4 mei om 21:00 uur, kort na de Nationale Dodenherdenking.

Hoe zagen de straten van Alkmaar er uit tijdens de oorlog? Wat is er precies gebeurd bij het monument aan de Harddraverslaan? En wat had Eli Prins te maken met het ontstaan van de zustersteden Alkmaar en Bath? Jongeren van Artiance zijn op zoek naar verhalen uit eerste of tweede hand.

Het Artiance-project is onderdeel van Theater na de Dam, een landelijke theaterproject over de Tweede Wereldoorlog. Jonge acteurs worden uitgedaagd om de oorlogsjaren in Alkmaar en omstreken te ontdekken en te vertolken, door de ogen van (kinderen van) mensen die ze moesten doorstaan. Meer over het landelijke project op theaternadedam.nl.

De vertelbijeenkomst is op zaterdag 25 maart om 10.30 uur in Artiance te Alkmaar. Aanmelden kan bij Hanneke Vries via (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15859390). Wie dan verhinderd is, kan een afspraak maken.

Pin It
Bekeken: 3437x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/