Op zondag 26 maart is er Café De Roode Leeuw weer een Popquiz voor popfanaten en quizliefhebbers in Langedijk en omstreken.

Tijdens deze middag word je kennis getest in negen gevarieerde ronden over de periode van ruim 50 jaar popmuziek. Heeft Radar Love van The Golden Earring in Nederland op één gestaan? Hoeveel albums heeft Adele uitgebracht? En is “De Meeste Dromen Zijn Bedrog” een oorspronkelijk Nederlands lied? Dit zijn voorbeelden van vragen die je kunt verwachten.

Deelnemende teams, van maximaal vier personen, spelen acht ronden waarin fragmenten herkend moeten worden en een bijbehorende extra vraag moet worden beantwoord. De laatste ronde is een 'tafelronde', de afronding van een opdracht waar de teams de hele avond voor hebben.

De Popquiz begint om 14.00 uur. Inschrijven voor €2,50 per persoon kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Natuurlijk zijn groepies ook welkom. Meer over de quiz is te vinden op Facebook via 'MPGJ Popquiz'.

Pin It
Bekeken: 2953x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/