Het college van Langedijk legt de ‘Visie Langedijk ontwikkelt met water 2030’ ter vaststelling voor aan de gemeenteraad. Met de visie wil de gemeente, met haar verbeteringen aan de wateren, zich versterken als vestigingsplaats voor bewoners en bedrijven en als toeristische trekpleister. Eén van die verbeteringen wordt vanaf maandag gerealiseerd: langs de Voorburggracht in Broek op Langedijk wordt een vaarverbinding van west naar oost gegraven.

Bij de Visie horen een Ontwikkelperspectief en een Actie- en projectenlijst. Deze lagen samen met de visie zes weken ter inzage. Er kwamen diverse reacties op. Wethouder Jan Piet Beers “Met de reacties hebben we de visie, en vooral de onderliggende visiekaart en Actie- en projectenlijst, verder kunnen aanscherpen. Deels waren de reacties ondersteunend en enthousiast, voor een deel waren ze aanvullend. We kregen ook een aantal reacties die ingingen op specifieke punten van de visie, zoals mogelijke ontwikkelingslocaties. Deze zullen we zeker betrekken bij vervolgonderzoeken. De visie geeft weer wat we in de toekomst willen bereiken, het is niet een document dat nu al vastlegt hoe we het gaan doen." Beers benadrukt daarbij dat ieder initiatief de normale weg bewandelt met onderzoeken en inspraakronden.

Meer informatie over hoe de visie tot stand kwam is te vinden op gemeentelangedijk.nl.

Pin It
Bekeken: 4108x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/