Ruslanddeskundige Marie-Thérèse ter Haar geeft op donderdag 6 april een lezing in Cool te Heerhugowaard over de laatste tsarenfamilie van Rusland. Deze lezing over de dramatische gebeurtenissen rond de Romanovs is onderdeel van het seniorenprogramma Route 65.

Over de ondergang van de Romanovs is veel te vertellen en daarbij past het verhaal van geestelijk leidsman Grigori Raspoetin, die uiteindelijk in 1916 door monarchisten werd doodgeschoten, omdat hij verstorende invloed had op de familie en de politiek. Na de Oktoberrevolutie in 1917 maakte de tsaar plaats voor machtshebbers die in 1922 de USSR zouden oprichten. In 1918 werden de familie bruut om het leven gebracht.

De Route 65 lezing begint om 14:00 uur en kost € 8,50, inclusief kopje koffie of thee. Kaartjes zijn te koop via coolheerhugowaard.nl.

Pin It
Bekeken: 3321x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/