In verband met het voortgangsverslag van 2016 van het ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (ONHN), waarin concrete resultaten uiterst vaag zijn omschreven rijst de vraag bij raadslid Jan van der Starre of Heerhugowaard eigenlijk wel door moet gaan met de jaarlijkse subsidie, dit is vandaag te lezen in het NHD. De gemeente staat aan de vooravond van een nieuw 6-jarig contract met het bedrijf en per jaar moet er 114.000 euro betaald worden.

Het ONHN is een organisatie van 21 noord-hollandse gemeenten en de provincie. Het doel van de club is de werkgelegenheid te stimuleren door bedrijven naar de provincie te halen. In het voortgangsverslag is alleen niet veel te lezen. Concrete cijfers over het aantal bedrijven die zich hebben gevestigd in onze provincie door menging van de ONHN ontbreken. Wel staat er iets geschreven over folders die zijn gedrukt, websites die zijn aangepast en bijeenkomsten die zijn georganiseerd, aldus het NHD.

In het kader van internationalisering van de regio waardoor de acquisitie wordt versterkt, zijn er twee trips geweest naar Amerika, tijdens één van de beurzen zijn er veel nieuwe contacten gelegd. Over de andere bezochte beurs is niets te vinden. Deze minimale informatie in combinatie met de reden van de trips roept ook de nodige vraagtekens op.

Van der Starre wil dat Heerhugowaard niet deelneemt aan een nieuw contract. In juni zal deze beslissing gemaakt worden bij de behandeling van de voorjaarsnota.

Pin It
Bekeken: 4747x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/