Alexander Meijer is per 31 maart benoemd als waarnemend gemeentesecretaris van gemeente Heerhugowaard. De benoeming geldt tot 1 januari 2018, dan hoopt het college de functie definitief te hebben vervuld. De tijdelijke aanstelling is noodzakelijk vanwege ziekte van de huidige gemeentesecretaris. De 43-jarige Meijer woont met vriendin en vier kinderen in Amsterdam en was eerder onder andere gemeentesecretaris voor Amstelveen, Ronde Venen en Naarden. Sinds oktober 2016 is hij zelfstandig adviseur en interim-manager.

Een gemeentesecretaris is in de eerste plaats secretaris/adviseur van het college van B&W én algemeen directeur van het bestuur. Daarnaast verwacht het college een aantal specifieke regionale taken zoals bevordering van de gezamenlijke visievorming onder gemeenten, zoals het Secretarissen Overleg Regio Alkmaar (SORA) en regionale overleggen over het Sociaal Domein, Halte Werk, WNK.

Pin It
Bekeken: 4693x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/