Stadsstrand BEACH (Best Escape Anyone Can Have) opent zijn deuren eind april. Een strandtent aan de rand van het Stadsplein, midden in Heerhugowaard. De horecavoorziening is opgebouwd uit zand, hout en opslagcontainers, net als op een echt strand. Ze zijn het hele jaar open waarbij in de winter wordt geswitcht naar een winterwonderland-achtige sfeer.

De bewoners van de omringende straten zijn niet allemaal even enthousiast. Zo maken sommige buurtbewoners zich zorgen over mogelijke geluidsoverlast, aldus berichtgeving in het NHD. De vrees is echter ongegrond, er is alleen een vergunning voor onversterkte muziek. Voor de evenementen met luidere muziek moet apart toestemming gevraagd worden. Ook wordt dit laatste tot een maximum aantal evenementen beperkt.

Pin It
Bekeken: 5386x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/