Dit voorjaar wordt de oude Ringersfabriek in Alkmaar uitgepakt en krijgt het herkenbare pand aan de Noorderkade haar originele gevel terug, natuurlijk met de naam Ringers erop. Restauratie van de letters kost echter € 6.000. BOEi verzamelde € 2.500, het resterende bedrag moet via crowdfunding binnenkomen. Dat schiet aardig op, maar de actie sluit op 28 april en de erfgoedstichting komt nog € 500 tekort. Iedere steun is dus meer dan welkom.

Crowdfunding in de monumentensector is nog geen gemeengoed, maar met 87% van benodigde geld bijeen, is wel duidelijk dat mensen zich om de oude fabriek bekommeren. BOEi-directeur Arno Boon: “We waarderen het enorm dat mensen dit project een warm hart toedragen en willen graag snel aan de slag met de restauratie. Met krap drie weken te gaan hebben we nog 13% van het bedrag nodig. Doe dus ook mee en maak het mogelijk dat Ringers zijn naam terug krijgt!”  Vanaf een donatie van € 20 krijg je een speciale Ringers chocoladereep.

Alle informatie over de crowdfunding campagne is te vinden op voordekunst.nl.

Pin It
Bekeken: 4611x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/