Gemeente Langedijk stimuleert elektrisch rijden om een duurzamere gemeente te creëren. De gemeente doet daarom mee aan een gezamenlijke inkoop van laadpalen via MRA-Elektrisch (MRA-E), een project waarin provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht met 80 gemeenten samenwerken om elektrisch vervoer te stimuleren en een dekkend netwerk van oplaadpunten te realiseren. De eerste vier laadpalen zijn nu geplaatst en over enkele maanden worden hier nog twee aan toegevoegd. Elektrisch rijden wordt hierdoor steeds aantrekkelijker.

De laadpalen zijn op de volgende locaties te vinden:

  • Parkeerplaats tegenover Reigerlaan 20, Sint Pancras
  • Westeinde 1, Broek op Langedijk
  • Voorburggracht 202, Zuid-Scharwoude
  • Ter hoogte van Voorburggracht 10, Broek op Langedijk
  • Tegenover Prins Hendrikkade 8, Broek op Langedijk (wordt binnen enkele maanden opgeleverd)
  • Naast Hulststraat 27, Noord-Scharwoude (wordt binnen enkele maanden opgeleverd).

Bij de laadpaal komt een bord te staan en een parkeerplek uitsluitend voor ingeplugde elektrische auto’s.

Wie nog geen laadpaal in de buurt heeft, kan deze aanvragen via laadpaal.mrae.nl. Een van de voorwaarden is dat er binnen loopafstand nog geen openbare laadpaal aanwezig is. De laadpaal komt op gemeentegrond te staan en is bedoeld voor algemeen gebruik. De plaatsing is gratis, maar men betaalt wel de kosten voor de groene stroom.

Pin It
Bekeken: 3776x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/