De opzet van het Indian Summer Festival wordt compleet omgegooid. Dit jaar zal het bovendien eerder in het jaar worden gehouden, namelijk op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni, op een evenemententerrein ten noorden van het Geestmerambacht bij Broek op Langedijk.

De reden dat het evenement dit jaar op een vrijdag en zaterdag gehouden wordt is dat er bij vorige jaren op de zondag veel mensen vroeg vertrokken.

Verder zullen er meer bekende artiesten optreden omdat bezoekers vooral schijnen te komen voor artiesten die ze goed kennen. Er zullen bovendien veel Nederlandse bands en artiesten optreden. Een paar grote namen zijn Anouk, Racoon en Kensington.

De voorverkoop voor Indian Summer begint zaterdag 31 januari om 10 uur via IndianSummerFestival.nl, Eventim.nl en alle Primera-winkels. Weekendtickets kosten €55; dagtickets kosten op vrijdag €37,50 en op zaterdag €42,50, en weekendcombitickets met camping zijn €75..

Pin It
Bekeken: 4376x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/