Bewoners van recreatieverblijven op de Oude en Nieuwe Boomgaard ontvangen in februari en maart 2015 een reactie van gemeente Langedijk op hun aanvraag voor permanente bewoning. Omdat er zoveel aanvragen zijn voor een persoonsgebonden beschikking of overgangsrecht verwerkt de gemeente Langedijk de aanvragen in drie groepen.

In totaal gaat het om 235 aanvragen. In de eerste week van februari verstuurt de gemeente ongeveer 100 beslissingen. De gemeente verstuurt de overige beslissingen in de loop van februari en begin maart 2015. De groepen zijn willekeurig samengesteld. Het tijdstip waarop de gemeente bewoners informeert, zegt dus niets over de inhoud van de beslissing op deze aanvragen.

In juni en juli 2014 konden bewoners van recreatieverblijven een aanvraag indienen voor een persoonsgebonden gedoogbeschikking of voor het overgangsrecht. De aanvragen zijn administratief en bouwkundig getoetst.

Persoonsgebonden beschikking of overgangsrecht
Een bewoner van een recreatieverblijf kon een aanvraag doen voor een persoonsgebonden beschikking of voor het overgangsrecht. Dit hangt af van de situatie van de bewoner.
De persoonsgebonden beschikking geldt alleen zolang de aanvrager zelf in het recreatieverblijf woont. Na het vertrek van deze bewoner moet het recreatieverblijf weer voor recreatie worden gebruikt.
Het overgangsrecht geldt alleen als een recreatieverblijf voor 18 september 2008 bewoond was en sindsdien onafgebroken voor bewoning in gebruik is geweest. Dit overgangsrecht is niet persoonsgebonden, maar blijft op het recreatieverblijf van toepassing.

Pin It
Bekeken: 3968x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/