Op donderdag 29 januari 2015 om 11.00 uur heeft gemeente Langedijk grond van het tenniscomplex aan de Potjesdam 4 in Zuid-Scharwoude overgedragen aan tennisclub (TC) Langedijk. Wethouder Jasper Nieuwenhuizen , voorzitter Harm van Lingen en secretaris Jenny Verstegen-Ursem hebben de akte van levering getekend. Hiermee is TC Langedijk de nieuwe eigenaar geworden van het sportcomplex en de bijbehorende grond aan de Potjesdam 4 in Zuid-Scharwoude.

De tennisclub wilde een aantal jaar geleden al grond kopen van de gemeente Langedijk op basis van een optie in het huurcontract. Dit paste toen niet in het beleid van de gemeente en daardoor duurde het langer dan de vereniging had gewild. De overdracht van het eigendom past binnen het nieuwe accommodatiebeleid. De tennisclub was al eigenaar van het clubgebouw, maar kan nu ook de tennisbanen en de rest van het perceel op zijn naam schrijven. Wethouder Jasper Nieuwenhuizen: “Ik ben blij dat we de grond nu wel kunnen verkopen. We hebben over de condities een goed en plezierig gesprek gehad met het bestuur van de vereniging, op basis waarvan we snel tot verkoop konden overgaan. We hopen dat het andere verenigingen stimuleert om ook met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden om een accommodatie te kopen.”

De overdracht aan TC Langedijk is de eerste overdracht sinds het vaststellen van het accommodatiebeleid (d.d. 16 december 2014). Vanuit dit nieuwe beleid bekijkt gemeente Langedijk de mogelijkheden om eigendommen af te stoten.

Pin It
Bekeken: 3958x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/