Nog geen half jaar geleden startte ontwikkelaar Van Wijnen met de bouw van Broekrijk en het appartementengebouw aan de noordzijde van Broekerplein. Ook de openbare ruimte krijgt steeds meer vorm. Een kort overzicht van de werkzaamheden.

Succesvolle verkoop Broekrijk
Alle 19 woningen van de eerste fase van Broekrijk zijn inmiddels verkocht en voor een groot deel bewoond. Ook de verkoop van de tweede fase verloopt goed. Inmiddels zijn 19 van de 23 woningen verkocht. Veel kopers zijn enthousiast over de ligging van de wijk, vlak naast het winkelcentrum en het oude dorpslint, en de keuzevrijheid die zij krijgen (zoals de kleur van de gevel, indeling van de woningen). Ook waarderen kopers de aandacht voor duurzaamheid, die zich vertaalt in een lage energierekening. In april start de bouw van fase 2. Meer info: www.broekrijk.nl.

Voortvarende bouw appartementen
Aan de noordzijde van Broekerplein verrijst een mooi appartementengebouw met onder andere 62 betaalbare huurappartementen. In maart wordt het hoogste punt bereikt. Als de weergoden zich een beetje gedragen, krijgen de nieuwe huurders in september de sleutel. In juni organiseert Woningbouwvereniging Langedijk een bijeenkomst met alle informatie over de huurappartementen en vanaf juli kunt u zich inschrijven via de website van SVNK. Kijk op: www.wbvlangedijk/ik-zoek-een-huurwoning.

Werkzaamheden openbaar gebied
Half januari is aannemer Schot gestart met de definitieve bestrating op het Westeinde ter hoogte van de eerste woningen in Broekrijk. Ook wordt de brug naar de Dubbelebuurt bestraat en daarmee afgerond. Deze werkzaamheden lopen door tot begin maart.

 

Pin It
Bekeken: 4049x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/