Op woensdag 19 april ligt het voorlopig ontwerp voor de Middenweg-Zuid van 17:00 uur tot 20:00 uur ter inzage in het gemeentehuis. Iedereen die geïnteresseerd is, kan binnenlopen om het ontwerp te zien en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen. De gemeente nodigt iedereen die zich betrokken voelt uit om met haar in gesprek te gaan over het voorlopig ontwerp. Aanmelden is niet nodig.

Het plan is om  de Middenweg-Zuid duurzaam te herinrichten in de vorm van een fietsstraat mét behoud van de cultuurhistorische kenmerken, zoals een dubbele bomenrij en water aan beide zijden. Een klankbordgroep van bewoners, omwonenden en geïnteresseerden heeft zich de laatste maanden samen met deskundigen van de gemeente gebogen over een uitgebreid verkeerskundig ontwerp. Ook de verlichting en de nieuwe bomen vormen hiervan een belangrijk onderdeel.

De verwachte start van de uitvoering van de werkzaamheden is eind 2017 of begin 2018.

Pin It
Bekeken: 3839x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/