Op de Algemene Ledenvergadering van Vliegvisclub De Poldervlieg in Sint Pancras is Ruard Janssen benoemd tot Erelid voor zijn jarenlange inzet.

De Poldervlieg bestaat dit jaar imiddels 35 jaar en Ruard Janssen is al vanaf het begin lid. De vliegvisvereniging is daarmee een van de oudste van Nederland. In die jaren heeft hij veel functies vervuld, waaronder voorzitter, secretaris, organisator van bindavonden, cursussen en wedstrijdjes. Ook heeft hij veel gepubliceerd in het clubblad De Poldernimf en in de Nederlandse Vliegvisser.

De Poldervlieg stelt zich ten doel het bevorderen van de vliegvisserij en bestaat uit hooguit 50 leden. Op de gezellige tweewekelijkse avonden in buurthuis De Geist in Sint Pancras komen de leden uit verre omstreken bijeen om samen vliegen te binden of te luisteren naar lezingen over insecten of reisbestemmingen om te vissen. Ieder seizoen gaan groepjes in de omringende landen vissen op forel. Natuurlijk wordt er ook regelmatig samen gevist in de regio.

Voor meer informatie, ga naar depoldervlieg.nl, Er is plek voor een aantal nieuwe leden. Belangstellenden kunnen eerst drie activiteiten vrijblijvend meedoen, materiaal om vliegen te binden is beschikbaar. Een mentor kan het werpen aanleren.

Foto: Voorzitter Jan Spruit (rechts) reikt de gouden erespeld en bijbehorende oorkonde uit aan Ruard Janssen.

Pin It
Bekeken: 3207x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/