Het hardloopevenement lijkt al vele jaren te bestaan, maar zondag 4 juni vindt pas de vierde editie plaats van Rondje Oudorp vanaf het terrein van Kolping Boys. Zowel voor de beginnende als de meer gedreven hardlopers is het een professioneel platform, gericht op het individu, om hun sport te beoefenen. Wie zich voor 14 mei inschrijft, kan zijn of haar naam op het startnummer laten drukken.

De eerdere edities van Inktweb.nl Rondje Oudorp waren een uitverkocht succes en ook de vierde editie belooft mooi te worden. Totaal worden er deze editie tussen de 1.250 en 1.500 hardlopers verwacht. Het parcours is weer uitgezet door Oudorp centrum en de wijde polder, met inspraak van deelnemers van vorig jaar. Volwassenen hebben de keuze uit 5km of 10km en worden met een mooie herinnering onthaald bij de finish. Sportwethouder Pieter Dijkman schiet de lopers weer van de startlijn en zal dan vast opnieuw meelopen. Voor de kinderen is er voorafgaand een Kidsrun bij Kolping van ongeveer 1,5km.

Inschrijven is tot 21 mei mogelijk op RondjeOudorp.nl. Het startnummer ligt daarna klaar bij hoofdsponsor All4Running in de Alkmaarse Breedstraat, waar je direct 15% korting krijgt op de collectie. Alles om de deelnemers individueel betrokken te krijgen.

Pin It
Bekeken: 4313x
https://ee.itk.ac.id/data/