[UPDATE] Het zou gaan om drie slachtoffers in de leeftijd van 28 tot 30 jaar. De wijkagent van De Egmonden, Maarten van de Molen, twittert dat twee van de slachtoffers een hersenbeschadiging zullen overhouden aan de beroving cq. mishandeling. Hij roept getuigen of andere mensen die informatie hebben nogmaals op om te bellen met de politie.

In de nacht van vrijdag of zaterdag vond er een ernstige mishandeling plaats in Egmond aan Zee, in de omgeving van de vuurtoren. Vanmorgen was het gebied nog afgezet in verband met het lopende onderzoek.

Naar verluidt zijn twee Duitse toeristen ernstig mishandeld, waarvan één er slecht aan toe is. Zijn vrouw komt vandaag over uit Duitsland om de zwaargewonde man bij te staan.

De politie is op zoek naar getuigen en informatie. U kunt de politie bereiken op 0900-8844 en als u liever anoniem wenst te blijven belt u 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 4482x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/