Heerhugowaarders die graag blowen kunnen beter verhuizen, als het aan het Heerhugowaards college ligt wordt Heerhugowaard binnenkort blowvrij, zo is te lezen in het NHD. Burgemeester Bert Blase vindt een verbod op blowen in het openbaar een prima middel om overlast veroorzakende personen aan te pakken. Vaak is er geen juridische grond om iemand aan te houden die overlast veroorzaakt, maar stel dat diegene wordt aangetroffen met een joint tussen de lippen, dan kan de politie de persoon toch aanhouden. Het wordt een extra troef dus.

De gemeenteraad is niet enthousiast over het plan. Er zijn wat haken en ogen. Ondanks de belofte dat er geen heksenjacht komt op in het openbaar blowende mensen is er wel een theoretische mogelijkheid dat een fanatieke agent toch een bon uitschrijft, ook als er geen overlast is. Daarbij is de link overlast veroorzaken en blowen wat vergezocht volgens andere raadsleden, meldt het NHD.

In 2011 was er al eens een blowverbod in Heerhugowaard, dit verbod was echter in strijd met de opiumwet volgens de rechter. De opiumwet is namelijk gebaseerd op gezondheidsrisico's van drugs, overlast is een andere zaak. De tekst in het verbod moet dus zorgvuldig gekozen worden volgens Blase.

Pin It
Bekeken: 11295x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/