Door een verschil in zienswijze wat betreft de bestuurlijke toekomst van Langedijk met zijn partijgenoten, stapt Aad Duijs van Dorpsbelang Langedijk per direct uit de gemeenteraad, zo is te lezen in het NHD.

Duijs maakte dit dinsdag aan het einde van de raadsvergadering bekend. Waar vier partijgenoten voor een toekomstige ambtelijke fusie zijn is Duijs juist voor behoud van zelfstandigheid. Dit staat zo haaks op elkaar dat Duijs vindt dat hij niet meer in de partij past, zo meldt de krant. De visie van Duijs om politiek te voeren van uit de ziel, zo is te lezen op de site van Dorpsbelang Langedijk, heeft hem blijkbaar doen besluiten om deze kordate beslissing te nemen en gelijk uit te voeren.

Joke Visser zal zijn plaats innemen, momenteel is zij burgerraadslid namens Dorpsbelang. Zij had al eens een zetel in de raad en keert nu terug.

Pin It
Bekeken: 4087x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/